Лили Иванова дари цветята за рождения си ден на медиците

Купищата цветя, които получи за своя 81-ви рожден ден вчера, Лили Иванова подари на медиците от столичната болница „Александровска“. Наред с тях примата на българската естрада изпрати и букет от самата нея с послание: „Битката е тежка, но Вие сте по-силните и не сте сами! Благодаря Ви!“.

Музикалната легенда, която е дипломирана медицинска сестра, си спомни за своето първо професионално амплоа. Тя показа архивни снимки със съкурсистите си от Медицинския техникум за сестри и акушерки – Варна, 1956-57 г.

А ето и посланието на Лили към всички останали:

Пожелавам им да са все така невероятно отдадени, както никой друг! Да ги залеем с бурната река на нашите аплодисменти. Респект! Приемете днес моите „аплаузи“ към Вас, скъпи медици, за постоянството, всеотдайността и обичта към професията! Защото, ако спрете да ни обичате, ще спре да ни има!“

Лили Иванова поднесе и специални благодарности на проф. д-р Костадин Ангелов, директор на УМБАЛ „Александровска“, за съдействието и подкрепата. Освен букетите, певицата връчи на медиците и 100 комплекта с подаръци, сред които най-новия й албум „Севдана“.

 

 

The post Лили Иванова дари цветята за рождения си ден на медиците appeared first on Начало.

0
0