ИЗВЪНРЕДНО: Двама се разбиха при таран на пътя София – Варна

0

0

Двама души са пострадали при катастрофа между два автомобила на пътя София – Варна. Инцидентът е станал в района на село Пролаз. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Търговище.

Сигналът за катастрофата е получен на тел. 112 днес в 14,15 ч. Таранът е между пътуващ в посока Варна лек автомобил „Рено Канго“ и движещ се в противоположната посока лек автомобил „Рендж Роувър“. По първоначална информация първият автомобил е навлязъл по неустановена до момента причинa в лентата за насрещно движение. Последвал е удар с другия автомобил. Двама души – мъж и жена, са откарани за преглед в МБАЛ – Търговище.

Движението по първокласен път I-4/София-Варна/ в община Търговище – в района на село Пролаз, се осъществява временно в едната лента за движение. В момента се извършва оглед на местопроизшествието. След приключването му и след почистване на пътното платно от разлялото се по него масло движението отново ще бъде възстановено и в двете ленти. Към момента то се регулира от екипи на сектор „Пътна полиция“ при областната дирекция.

От полицията съветват водачите на МПС да шофират внимателно и да съобразяват скоростта на движение с метеорологичните условия и с мократа пътна настилка.

Източник Българгария – pik.bg
RSS новини от България

0
0