Една различна лятна почивка!

0

0

Лято е и термометърът показва все по-високи температурни стойности… И точно сега сякаш е времето да се обърнем към едно свежо, красиво и истински прохладно преживяване. Такова, каквото би могла да ни даде планината…. Океан от зеленина, безметежни дни, изключителна природа и свобода, сякаш владеем природата!

Планинската приказка, за която искаме да Ви разкажем сега, не свършва само с уникалните красота и спокойствие на природата.

 

Като начало, ще Ви настаним в перлата на този регион – ГРАНД ХОТЕЛ БАНСКО. Домакинът на нашата планинска приказка, не случайно е един от най-предпочитаните хотели в този регион. Елегантен и комфортен, хотелът е притегателна сила за любителите на 5 звездни емоции.  Водни изкушения, разпускащи СПА терапии и вкусни кулинарни предложения, модерен дизайн и стил – всичко, което би задоволило изискванията на своите гости.

 

След като се настаните, ще Ви разходим из околността и ще Ви покажем и другата страна на монетата – истински забавления и приключения, които се организират само в този регион и със сигурност ще се забавлявате истински.

Подбрахме някои от най-вълнуващите предложения за една вълнуваща, планинска приказка, но не зимна, а лятна! Пълна с живот , носеща радост, здраве и удовлетвореност!

RILA Fun Park e планински увеселителен парк, предлагащ екстремно, забавно и безопасно спускане с колички. Количката е двуместна, подобна на шейна и се движи по тръбни релси, разположени на хълм. Паркът се намира на около 30-ина км от Банско, където е разположен и уникалният Парк за танцуващи мечки.

 

Една от най-вълнуващите атракции в района е, когато Бъндеришката поляна се превърне в  400 метрова водна пързалка, която е най-дългата такава в Европа! Невиждано водно приключение! Лудо пързаляне, спускане с туби и невероятен адреналин, който ще събуди детското във Вас и ще Ви зареди напълно.

Всяка почивка има нужда огромна доза смях и интересни предизвикателства, които да я превърнат в епично пътешествие! Погледнете света от друг ъгъл и преоткрийте лятото с един куп интересни преживявания, които ще Ви дадат нов поглед върху света. Bansko Summer аctivities предлага невероятни приключения и възможности, сред които ATV преходи, планински походи, скално катерене, офроуд сафари, рафтинг, екскурзии и тиймбилдинг събирания. А за любителите на двуколесните, се предлагат невероятните колоездачни преходи. С колела можете да направите незабравими разходки сред природата или преходи из вълшебствата на нашата котловина. Подходящо е за цялото семейство.

За удобство на своите гости и разнообразие на тяхната почивка, ГРАНД ХОТЕЛ БАНСКО организира всеки уикенд планински обходи и разходки, които включват обиколка на Бъндеришките езера, преход до Попово езеро през хижа Безбог, поход до Василашко езеро през хижа Демяница и други. Пътеки на истинско щастие за страстни планинари!

Ако някой Ви каже, че в планинския разкош няма водни емоции, то той определено греши. Можете да се разхладите, спускайки се по водопад с алпийски въжета и придружител.

Разходката Ви из неустоимата красота на този район, може да бъде и на гърба на кон. Конната езда е подходяща за малки и големи, а забавлението гарантирано.

И ако все пак водата е Вашата стихия, и спускането по водопада не е достатъчно, то подарете си разточителен ден сред водните активности, които предлага ГРАНД ХОТЕЛ БАНСКО. Най-модерният акватоничен басейн в България, уникални водни масажи, гейзери и хромотерапия, детски басейни и иновативни джакузита… това е истински воден оазис, който можете да откриете само на територията на комплекса.

Не случайно ГРАНД ХОТЕЛ БАНСКО е един от най-награждаваните хотели в България! Качествено обслужване, меню, изпълнено със свежи сезонни продукти и уникални удобства, които предлагат от 4-звездната планинска перла допълват съвършено мечтаната Ви почивка!

 

И накрая…. Когато слънцето падне в красив залез, отдайте му се на чаша селектирано вино, сред стилния и уютен интериор на ГРАНД ХОТЕЛ БАНСКО! 

Отпуснете се в релаксиращия разкош на модерната СПА зона и се отдайте на истинска почивка и безгрижие.

Пирин планина, ГРАНД ХОТЕЛ БАНСКО и целият регион,  предлагат много възможности, които ще превърнат Вашата ваканция в незабравимо лятно приключение. А спомените, които ще останат, ще Ви накарат да пожелаете да се върнете отново.

 

0
0