Как да изберем най-добрите обувки за детето си?

Преимуществата на обувките в онлайн магазин

logoЕстествените материалиobuvka-ovca

В онлайн магазин Касида се предлагат обувки, при производството, на които са използвани естествени материали: кожа; естествена вълна; текстил. Изключение правят обувките, при производството, на които не се използват естествени материали, заради рационалност при дъждовно време (използват се каучук или PVC); обувки с мембрана; обувки за почивка на морето.

Обувки от най-ранна възраст

buikiВ колекцията на онлайн магазин Касида са широко представени обувките за най-малките – бебешките обувки и обувките за най-първите стъпки. Изцяло се съсредоточава вниманието за обогатяване на колекцията, дава се предимство на естествените материали и правилното проектиране. Колекцията включва модели с лепки и закопчалки.

Качество
ka4estvoПроизводство и тестването на обувките във фабриките се извършва по държавни стандарти за качество. Именно такива обувки намират своето място в специализирания магазин Касида.
Колекции

markaВсеки сезон, онлайн магазин Касида, обновява колекцията си и актуализира най-малко 70%.

Основната посока на представените колекции (65%) са обувки за деца от 0 до 12 години.

Обувките следват най-новите модни тенденции в света.

Стелките
podmetkiПочти във всички модели (с изключение на гумените обувки, обувките с кожа или вълна и частично в спортните обувки и тези за плаж) са използвани антибактериални “дишащи” стелки.

 

Comments are closed.