Избрахте ли вече летни обувки?

Детските летни обувки

Само с какво нетърпение децата чакат лятото!

Никакво училище. По цял ден в забавни игри на двора, каране на колело и ролери, гоненици и много други приключения.

За да не се разсейват децата от сериозните си занимания: катерене по дърветата или наблюдаване на рибите в морето, или да не се притесняват майките от появата на пришки и порязвания, то те трябва предварително да се погрижат, да закупят на детето си подходящите летни обувки.

Летни детски обувки:

Леки маратонки – да върти педалите, да играе на футбол с момчетата или на гоненица

Летни сандали – за разходки в парка, за гости или кино;

Плажни сандали – за море или река;

Защо детето трябва да има няколко чифта детски летни обувки, какви трябва да бъдат и къде да се закупят най-желаните летни обувки?

На тези въпроси ни отговарят професионалистите от онлайн магазин Касида.

Летните гуменки

gumenkiГуменките отдавна са обичани от децата от всички възрасти, и не без основание. Нищо не е по-удобно за игрите на открито или в двора. Тази обувка е лека, с еластична подметка, която защитава детето от наранявания на краката по време на игри, и разбира се, кара го да се чувства удобно. Тези обувки са износоустойчиви, не ограничават движението и добре се почистват. Това са идеалните детските летни обувки за момчета.

Летни сандали и обувки.

sandaliЛека подметка, естествени материали, кожена стелка, конструкция, която позволява на малките краченца да се чувстват комфортно през целия ден и да дишат, добро фиксиране на крака с помощта на велкро закопчалки, висока отзад, фиксираща пета, ярки, летни цветове – това са основните изисквания за тези детски обувки за момичета през лятото.

Плажни обувки.

djapankiПлажните обувки са представени от плажните сандалии джапанки. Всяка майка знае колко е полезно за детето да ходи по камъчета и пясъка босо. Но това е, ако си почивате край басейна, докато дъното на морето понякога е скалисто и песъчливо, и без подходящите обувки детето не може да направи и крачка. Плажните сандали от синтетични материали са по-устойчиви на вода и по-леки за разлика от кожените. Предната част на този тип обувки обикновено е по-повдигната, за да се защитят пръстите на децата. Джапанките пък са незаменими за басейните.

Comments are closed.