Apr 03

Детски и бебешки стоки Brevi ( Бреви )

Защо да изберем детски и бебешки Brevi  стоки brevi?

Италианската компания Бебешки колички Brevi заема лидерска позиция в производството на качествени, безопасни и практически стоки за деца. Още през 1953 година компанията помага на родителите да създадат условия, в които детето да се чувства комфортно, безопасно и уютно. Повече от половин столетие компанията създава все по-ярки и красиви стоки за деца, като подарява на клиентите си все по-нова и нова продукция.

brevi2В компанията Brevi работят висококласифицирани специалисти, които отлично знаят какви вещи трябва да заобикалят новороденото и с това печелят уважението на хилядите родители, обърнали се към компанията. Всички Европейски стандарти и норми на безопасност са издържани максимално в продукцията на Brevi. Това, което отличава компанията от повечето производители на детски консумативи са нетоксичните материали, които изпозлва. А моделите се характеризират с комфорт и надежност.

В наши дни Brevi e сертифицрана по всички европейски стандарти за безопасност, а те са: отсъствие на остри ъгли, нетоксичност, безопасно вътрешно пространство, ергономичност на дизайна и безопасни системи на регулиране и заключващите се механизми.

За да пусне модел в серийно производство, върху него се извършват редица изпитания за съпротивление, издържливост и устойчивост. Тестовете гарантират качество на продукцията излязла с марката Brevi.

За времето на своето съществуване компанията е успяла да обхване целия спектър на детската продукция, която позволява да се подсигури детето с всичко необходимо за неговото развитие. Продукцията на компанията Brevi се състои в детски колички, легла – манеж, столчета за хранене, проходилки, детска мебел, плюшени играчки, ванички и всичко необходимо за къпането.

Асортимента на продукцията постоянно се разширява, благодарение на висококвалифицираните специлисти, които работят неуморно над това да внедрят нови технологии в производството. Благодарение на сплотения екип, постоянния кнтрол на качеството, иновационния подход, компанията Brevi заема лидерски позиции на пазара за детски стоки. Цялата компания се труди за благото на родителите и техните деца.

Continue reading